Hvor du skal møte swingers tung

har hatt en del treff hjemme i vår bolig, og vi har arrangert hotelltreff. Begge parene har vært lenge i miljøet, og kjenner de aller fleste som er aktive i og rundt det. Det er ikke alle som forstår det, forteller han. Du må stole på partneren din og samtidig være trygg på deg selv og din egen kropp, forteller hun. Organiserer treff, paret fra Larvik er mer aktive når det kommer til organisering av ulike treff. Man må ha respekt, det er uhyre viktig. En fantasi er uskyldig, du kan tenke det du vil. Han og samboeren «Anne» (31) er et helt alminnelig par, de har barn, familie og venner, og trygge jobber. Vi er kanskje en etterlevning fra hippiementaliteten, forteller paret vi snakker med fra Kristiansund. De tar ansvar for at alle skal føle seg komfortable, og sørger for trygghet og omsorg i situasjoner som kan være følelsesmessig delikate. Trygghet og åpenhet er grunnsteinene i swinging for man må kunne snakke sammen dersom dette skal fungere. Krever tillit og trygghet til partneren. Paret de møtte hadde mange års erfaring innen swingersmiljøet, så her fikk «Anne» muligheten til å spørre dem ut om alt hun lurte. For å skåne sine barn og resten av familien ønsker de likevel å være anonyme. De hadde et trygt og hyggelig første møte, og neste gang de møttes lå det litt i kortene hva som skulle skje.

: Hvor du skal møte swingers tung

De er som de selv kaller det ressursterke, og dette er noe som visstnok er en rød tråd i miljøet. Kvinnelig drivkraft: Kvinnene er slett ikke tilbaketrukne i swingersmiljøet, de tar ansvar for at alle skal føle seg komfortable, og sørger for trygghet og omsorg. Det funker ikke for alle, forteller han. Det er nok lettere å bli sjalu hvis noen legger an på partneren din ute på byen. Dette har med sjalusi å gjøre, og det er ikke bare menn som ikke liker å se sin partner med en singel mann. De er et levende bevis på at miljøet strekker seg over hele landet. Personene på bildene har ingenting med personene eller temaet i artikkelen å gjøre. Hvilket også er ganske naturlig. Man måtte søke via pornoblader etter andre par, eller man måtte møte dem ute på forskjellige steder.

Videos

MomsTeachSex - Jerking Off To My Step Mom And She Wakes Up!

: Hvor du skal møte swingers tung

Likevel er hun usikker på hvor lurt det er å kaste seg på denne bølgen. Kvinnene i dette miljøet er veldig varme. Det viktigste for meg er jo at vi er trygge på hverandre. Risikosport kalles det i mitt fag. Er det single tilstede hvor du skal møte swingers tung vil det alltid blir en for lite.

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

2 tanker om “Hvor du skal møte swingers tung

Legg igjen en Kommentar