Sofie el undertøy erotiske drømmer

sofie el undertøy erotiske drømmer

nu se hun var helt nøgen, og jeg ventede lidt inden jeg tog en badekåbe på, og gik ned til hende. Hun havde flere rifter og enkelte steder var der stadig blødninger. Hendes ringmuskel så intakt ud, så det var kun et spørgsmål om lidt tid, så ville Sofie være klar til at passe sine forpligtelser som stuepige igen. Christina smilede sødt til Sofie og hun tog tøjet. Da hun havde fået kørekort fik hun lov til at tage bilen, så hun ikke skulle slæbe tingene på en cykel, samtidig fik hun en lang indkøbsliste med, da jeg ikke havde meget i køleskabet,. Christina lagde en hånd på Sofies ene lår og lod fingrene glide op mellem hendes ben. Du må gerne gå i kælderen, der ligger en besked til dig og den bedes du opfylde. Vi fik altid morgenkaffe sammen, og fik snakket om dagens opgaver, og så fortalte jeg dem om Sofie og hendes situation efter at forældrenes var gået fra hinanden, og at hun jo så faktisk ikke var min kødelige.

Videos

Bangbros - Juan El Caballo Loco Spies On His Stepmom Reagan Foxx.

Sofie el undertøy erotiske drømmer -

Da hun var kommet sig, startede jeg igen med at slikke hende, og denne gang fik hun også en finger i røven, og hun kom så nok engang. Men hun sagde at hun havde tænkt meget på vores forhold, og at hun var så forelsket i mig, at hun ikke kunne tænke sig andre mænd, og at hun havde afvist de første 5 der gerne. Hun fortalte nu, at jeg var den hun havde omtalt da jeg spurgte hende om hun havde en kæreste, og hun fulgte nu mit råd om at springe ud i det, og fortælle mig det. Der kom et lille svagt støn fra Sofie, men Christina lod som ingenting. Så jeg gjorde det samme med hende, stoppede når hun var ved at få orgasme, og så starte igen, når hun var faldet ned igen, og hun sagde også at hun fik meget mere intense orgasmer af det. Hun var et naturtalent, for hver gang jeg var ved at komme, så holdt hun en pause, efter at holdt 4 pauser, lod hun mig endelig komme, og jeg skød en vældig ladning ind i hendes fisse. Selvom dette her var en alvorlig del af en undersøgelse skete der det samme som det altid skete når hun undersøgte unge kvinder på denne måde, hendes egen fisse løb. Inden hun nåede at få styr på smerten kom den igen fra den anden brystvorte.

: Sofie el undertøy erotiske drømmer

Forfatter: Sanne, læs forrige afsnit eller læs fra begyndelsen, sofie og jeg havde efter vi havde afleveret en lykkelig Anja sat os i baren i det røde rum. Jeg piskede Maries baller hårdt og hun stønnede lyksaligt mens hun legede med Sofie på hendes egen perverse måde, en måde der fik Sofie ind i en verden hvor hun nu kom i en serie af voldsomme orgasmer. Vi gik ned af stentrappen ind i det røde rum, hvor Sofie sad pænt på briksen med øjenbind. Dejligt at se dig igen, du ser jo godt. Jeg sagde til hende, at nogle gange måtte man springe ud på det dybe vand, og så se om man kunne svømme, og så håbe på det bedste. En ledning blev fæstnet til de to snore lige bag brystvorterne. Sofie ser fin ud, hun har været heldig. Christina åbnede hende med et par fingre og hun sikrede sig at der var masse af creme smurt ind i hullet inden hun satte hendes speculum mod hullet. Hun gik over til Mie stillede sig med hænderne bag nakken. Jeg fik befriet Sofie for udstyret og hun blev lagt forsigtig på briksen. Sofie spang op og gav mig et vådt tungekys. Stående med spredte ben foran briksen, blev hun beordret til at ligge på alle fire og slikke min fisse. Marie var tændt nu og hun øgede styrken samtidig med hun brugte to nåle. Jeg sad helt paf, og var nu mundlam, men fik dog samlet mig, og sagde at jeg var blevet forelsket i hende, men var i tvivl om aldersforskellen, Sofie grinte, at jeg da ikke var gammel, hun ville. Jeg vil anbefale du holder hende lidt i ro, så i den næste uges tid bør du kun tage hende i fissen Christina pakkede sit udstyr sammen og jeg fik Sofie op at stå. Hvor meget har hun lært Kom det fra Marie. Jeg lod dem tale sammen og der fandt en stille ro over stuen indtil Christina sagde hun blev nød til at undersøge Sofie. Jeg havde en aftale søndag, så jeg måtte tage af sted, mens Sofie gik og gjorde lidt huslige ting hjemme. Gik frem mod Sofie der intetanende afventede.

: Sofie el undertøy erotiske drømmer

Christina bøjede sig ned over Sofie og langsomt begyndte hun at spænde håndtaget så fissen blev åbnet, hun gjorde det meget langsomt så hun var sikker på Sofie kunne klare det og hun ville også gerne selv nyde. Sofie hvis du tager dit tøj af og lægger dig på briksen, så kikker jeg lidt på dig. Jeg var allerede så tændt at Marie blot skulle sutte på klitten før jeg dryppede ned i hendes frække mund, med slubrende lyde slikkede hun mig til kanten. Jeg sagde det er jeg nu, og hvorfor er du her, jeg tændte lys, og kunne se at Sofie ikke havde tøj på overkroppen, da hun sad med overkroppen over dynen. Christina pressede igen creme ud på fingrene og lod en finger røre Sofies røv. Hendes mor Hanne, havde på 3 måneder haft 3 forskellige mænd, som hun havde sex med, så Sofie skulle ikke nyde noget af at bo sammen med hende. Hun så på mig, og sagde at hun elskede mig af hele sit hjerte og havde gjort det siden hun var femten, men havde skjult det så godt hun kunne. Bevist blev Christina ved, hun viste at Sofie allerede var klar igen. Pludselig mærkede Sofie at smerten ændrede karakter og blev til en vedvarende behagelig smerte der igen fik fissen til at dryppe.

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

2 tanker om “Sofie el undertøy erotiske drømmer

Legg igjen en Kommentar